Tancar
   TROBA LA NOSTRA FARMÀCIA!
Home Notícies Actualitat Alemanya legalitza el consum i possessió de cànnabis per a fins recreatius, encara que amb límits

Alemanya legalitza el consum i possessió de cànnabis per a fins recreatius, encara que amb límits


Des de 2017, Alemanya permet l'ús del cànnabis amb finalitats medicinals, sempre que el seu consum sigui justificat i estigui avalat per un metge. A partir d'abril, quan entrarà en vigor la nova llei, els majors de 18 anys podran conrear a casa un màxim de tres plantes de cànnabis per a autoconsum o posseir 50 grams de flors seques en el seu espai privat (un màxim de 25 grams si es troben en l'espai públic). A més, a partir del mes de juliol serà legal la creació de clubs amb fins a 500 membres que podran conrear el cànnabis de manera col·lectiva i no comercial i intercanviar-ho entre ells per al consum privat.

Fumar cànnabis estarà prohibit en un radi de 100 metres dels punts d'entrada de les escoles, instal·lacions per a nens i joves, parcs infantils i instal·lacions esportives d'accés públic, i en les zones per als vianants no es podrà fumar fins a passades les 19.00 hores, segons recull EFE.


https://www.newtral.es/alemania-cannabis-legal/20240224/#google_vignette
https://www.publico.es/internacional/alemania-une-club-cannabis-legal.html

Alemanya legalitza el consum i possessió de cànnabis per a fins recreatius, encara que amb límits
Enrere