Tancar
   TROBA LA NOSTRA FARMÀCIA!
Alfons Arbussé

Alfons Arbussé

Farmacèutic titular, col.legiat número 955

Alfons Arbussé

Farmacèutic titular, col.legiat número 955
És l’únic farmacèutic nascut a Tossa dels que hi exerceixen actualment.
Va treballar d’auxiliar als estius a la mateixa farmàcia des de 1986, i es va llicenciar en Farmàcia a la Universitat de Barcelona el 1994 cursant dues especialitats: Bioquímica Clínica i Sanitat Ambiental. Va fer les pràctiques a la farmàcia de la Núria Franquesa al carrer París de Barcelona, experiència que li va resultar especialment profitosa. Poseeix el Màster en Atenció Farmacèutica i Consell Sanitari impartit per la Fundació Bosch i Gimpera depenent de la UB, així com el Postgrau d’ESADE en Gestió d’Oficina de Farmàcia. Assisteix regularment a cursos de formació acreditats pels col·legis professionals o per diferents laboratoris farmacèutics, sobre formulació magistral, homeopatia, fitoterapia, dermocosmètica, etc.
És un gran aficionat a l'excusionisme i als viatges, i últimament ha caigut en la moda del running.
Vicenç Solà

Vicenç Solà

Tècnic de Farmàcia

Vicenç Solà

Tècnic de Farmàcia
Treballa a la farmàcia des de 1979, temporalment als estius fins el 1986, i després amb contracte fix fins ara. Posseeix el títol de Batxillerat i el Diploma d’Auxiliar de Farmàcia expedit pel Consell de Col·legis de Farmacèutics, homologat actualment a Tècnic de Farmàcia. La seva formació es completa amb varis cursets sobre ortopèdia, dermofarmàcia, aparadorisme, merchandising, i atenció al client. Sempre ha estat vinculat amb els clubs locals de futbol, i actualment forma part de l'equip tècnic del Palafolls. La seva gran afició són els balls de saló, especialment la salsa.
Giovanna A. Aranda

Giovanna A. Aranda

Farmacèutica adjunta, número col·legiada 1625

Giovanna A. Aranda

Farmacèutica adjunta, número col·legiada 1625
Té la carrera de Química Farmacéutica per la Universitat Wiener de Lima (2005), convalidada pel Ministerio de Educación espanyol el 2010 per la de Llicenciada en Farmàcia, i és també Diplomada en Farmàcia Clínica i Atenció Farmacèutica.
Té una àmplia experiència treballant en cadenes de farmàcia al Perú, des d’atenció al públic fins a regent de local i directora de vendes. També ha treballat en farmàcia hospitalària i en laboratoris d’anàlisis. Al 2008 va decidir fer el salt a Catalunya, acceptant l’oferta de contractació en origen que li va fer la Farmàcia Arbussé davant la gran dificultat de trobar titulats espanyols disposats a treballar a Tossa. L’aventura ha sortit bé, ha après el català, està perfectament integrada, i ha format una família aquí. En el temps lliure que li deixen els seus fills petits, continua format-se a través dels diversos cursets oferts tant pels col·legis professionals, com pels laboratoris farmacèutics. Els seus interessos principals actuals són millorar el seu anglès i el seu francès, i viatjar per Europa.
Mònica Breto

Mònica Breto

Auxiliar

Mònica Breto

Auxiliar
La seva feina principal és la docència com a professora de secundària, exercint actualment a un centre concertat de la ciutat de Girona, i la seva formació és d’Enginyer Tècnic de Telecomunicacions (1995) i Superior en Electrònica (2002) per La Salle - URL, amb experiència també a l’empresa. Col·labora amb nosaltres des de 1996 com auxiliar sobre tot durant les vacances escolars, la nostra temporada alta, i es dedica especialment a l’atenció al públic que és el que més li agrada.
Selena Enríquez

Selena Enríquez

Tècnica en Farmàcia i Parafarmàcia

Selena Enríquez

Tècnica en Farmàcia i Parafarmàcia
La Selena és Tècnica en Farmàcia i Parafarmàcia, i actualment està estudiant el Cicle Superior de Dietètica i Nutrició, i està fent les pràctiques a la nostra farmàcia.
Actualment torna a viure a Tossa, que coneix des de petita, després d'haver gaudit de Barcelona durant uns anys.
Li agrada l'esport sobre tot en exteriors, llegir, els videojocs i la tecnologia, i passar el temps productivament.
Dimensionar un equip eficient i preparat, per un poble turístic tan estacional com Tossa, i més estant de guàrdia una quarta part dels dies de l’any, ha estat un repte difícil.

S’ha descartat la opció de dues plantilles, una de curta a l’hivern i una d’extensa a l’estiu, per evitar la temporalitat i la poca formació del personal. L’opció escollida ha estat un equip fix tot l’any, que permet donar un bon servei tant en temporada alta com baixa, ja que a l’hivern s´aprofita per millorar la formació i per fer torns de vacances.