Tancar
   TROBA LA NOSTRA FARMÀCIA!
Home Notícies Actualitat Sandoz invertirà 50 milions fins a 2025 en la seva planta de Palafolls

Sandoz invertirà 50 milions fins a 2025 en la seva planta de Palafolls


La farmacèutica suïssa Sandoz, tercera major fabricant global de genèrics i biosimilares, reforça la seva aposta per la innovació i el desenvolupament a Espanya i Portugal amb una inversió de 50 milions d'euros en l'ampliació de la seva planta a Palafolls (Barcelona). La seva implementació està prevista per a 2025.

A més, la companyia està reforçant la seva xarxa de centres mundials, concretament Madrid acull 7 d'ells, la qual cosa generarà al voltant de 150 noves incorporacions a l'equip humà de la companyia. En aquests centres mundials s'apostarà per la digitalització i l'aplicació de noves tecnologies en àrees com a Seguretat i Medi Ambient, Gestió de Dades i Intel·ligència Artificial, Tecnologia i Transformació, entre altres.

Aquest anunci es realitza després de l'escissió d'aquesta companyia amb Novartis, que va ser aprovada el passat 15 de setembre.

Per a la companyia, aquesta nova era suposa “una oportunitat única per a forjar un futur comú, tant per a l'empresa, per als agents del sector amb els quals col·laborem, i per als pacients”.
Sandoz invertirà 50 milions fins a 2025 en la seva planta de Palafolls
Enrere