Tancar
   TROBA LA NOSTRA FARMÀCIA!
Home Notícies Blog Cannabis legal de venda en farmàcies a l'Uruguai

Cannabis legal de venda en farmàcies a l'Uruguai


Les farmàcies d'Uruguai han començat a vendre marihuana per a ús recreatiu, un fet únic al món que converteix el país en el primer que aplica un control estatal de la producció i compravenda d'aquesta droga.
La venda ha començat a 16 farmàcies del miler que hi ha a tot el país, amb 3,5 milions d’habitants. El Govern espera que progressivament més farmàcies se sumin al procés.
Les 4.959 persones registrades fins ara com a adquirents de marihuana en farmàcies podran comprar des d'ahir la substància en envasos de 5 grams a un preu d’uns 5,6 euros, encara que està previst que en un futur també puguin accedir a paquets de 10 grams. Cada persona podrà comprar un màxim de 10 grams per setmana i fins a 40 grams al mes.
Es distribuiran dues varietats de marihuana, que van ser denominades Alfa I i Beta I, ambdues amb una mitjana de 2 % del component psicoactiu Tetrahidrocannabinol (THC). En el moment de la compra, els consumidors no necessiten revelar cap tipus de dada personal, ja que accediran a l'herba amb un sistema que reconeix la seva empremta dactilar, segons informa el d
iari digital.
Cannabis legal de venda en farmàcies a l'Uruguai
Enrere