Tancar
   TROBA LA NOSTRA FARMÀCIA!
Home Notícies Blog Compatibilitat de les receptes electróniques entre 9 comunitats autónomes

Compatibilitat de les receptes electróniques entre 9 comunitats autónomes


Els sistemes de recepta electrònica de Castilla La Mancha, Canarias, Extremadura, Aragón, Comunitat Valenciana, La Rioja, Castilla y León, Galizia y Navarra, són ja interoperables.
Els pacients d'aquestes CA que es desplacin aquest estiu poden retirar els medicaments prescrits amb RE en qualsevol de les garabé 10000 farmàcies d'aquestes comunitats, ja que els seus sistemes són interoperables entre sí.
Aquesta avantatge ha d'afegir-se a que, segons diversos estudis, la RE està permetent reduïr entre un 20 i un 30% les visites a Atenció Primària, evitant ocasions en les que els pacients només hi anaven per obtenir receptes de continuació dels tractaments.
Els pacients de la resta de CA poden continuar retirant els seus medicaments en totes les farmàcies de l'estat presentant les receptes de paper, pel que és aconsellable ser previsor i sol·licitar al metge de capcelera les prescripcions necessàries pel periode de vacances. Aquestes comunitats es troben en fase avançada en els treballs de interoperabilitat i en els pròxims mesos totes les CA seran interoperables. Una vegada conclós el procès, els ciutadans podran retirar els seus medicaments prescrits electrònicament en qualsevol de les 22000 farmàcies de l'estat.
Compatibilitat de les receptes electróniques entre 9 comunitats autónomes
Enrere