Tancar
   TROBA LA NOSTRA FARMÀCIA!

Gaudeix dels seus avantatges!

Bescanvi de punts per euros

Qualsevol compra que facis amb la teva TARGETA PLUS et dóna punts, que pots bescanviar per euros directament, i així estalviar quan vinguis a la nostra farmàcia. Els punts sempre s'acumulen, i no caduquen mai

Descomptes especials

Els nostres clients de TARGETA PLUS tindran accès a descomptes exclussius per articles en campanya, dels que estaran puntualment informats, a través de la web o del correu electrònic.

Xecs regal i obsequis

Per les dates més assenyalades, com aniversaris, naixements, etc, tindrem detalls amb els nostres millors clients, en forma de punts, xecs-regal, o descomptes

Informació preferent

Els clients TARGETA PLUS seran els primers en assebentar-se de les promocions, campanyes, novetats, etc, de les que disposem; i també dels horaris de les xerrades, sessions d’estètica, de dietista, d’especialista en cabells, etc, que organitzem.
Servirem també tota la informació sanitària i/o local que pugui ser útil als nostres clients, que obtinguem tant del Col·legi de Farmacèutics, com del Departament de Sanitat, del Consorci Sanitari Selva Maresme, o de l’Ajuntament de Tossa.
La comunicació la farem sobre tot per email, però també per SMS, whattsapp, o a través de la nostra pàgina de facebook.

Comptes clars

Donem la possibilitat de domiciliar els pagament de les seves compres a través del banc, sense cap comissió. D’aquesta forma es pot comprar “sense diners”, fent només un pagament mensual.
Si ho desitja, li podem enviar periòdicament les factures dels seus consums, per mail o per correu postal.
Avantatges
Avantatges