Tancar
   TROBA LA NOSTRA FARMÀCIA!
Salut multa l'associació de Josep Pàmies per venda de MMS
23/10/2018

Salut multa l'associació de Josep Pàmies per venda de MMS


La Generalitat ha multat amb 120000€ a l'associació de plantes medecinals del conegut agricultor de Balaguer, Josep Pàmies, anomenada Dulce Revolución, per promocionar productes pseudocientífics.
Entre altres infraccions, se'ls acusa de promocionar i vendre a la web de l'associació l'MMS (Miracle Mineral Solution) per curar l'autisme. L'MMS és un producte il·legal a Espanya des de 2010, compost per clorit sòdic i àcid cítric. Segons Pàmies, serveix per curar l'autisme, però també altres malalties com l'Ebola o la malària.
El pressumpte "pare" de l'MMS és Jim Humble, un enginyer industrial que, a partir de 10 anys d'experiència en l'ús del MMS, assegura que aquest pot fer-se servir per tractar la sida, l'hepatitis, la malària, herpes, tuberculosi, càncers, grip, cremades, èczemes, depressions....
L'MMS allibera diòxid de clor en forma de gas, que, segons ells, és un desinfectant interior que mata patògens i protegeix les cèl·lules sanes i els bacteris sans. Segons les seves dades, han curat més de 200000 persones en països d'Àfrica i sud-Amèrica. Estimacions diuen que uns cinc milions de persones l'han provat a tot el món.
Enrere