Tancar
   TROBA LA NOSTRA FARMÀCIA!
Riscos de la compra de medicaments en webs il·legals
25/05/2016

Riscos de la compra de medicaments en webs il·legals


Els medicaments adquirits a través de llocs web il·legals són falsificats en una alta proporció de casos. Aquests medicaments, no estan coberts pels mecanismes de control i supervisió que les autoritats competents exerceixen en la cadena legal per poder proporcionar les garanties necessàries.
És freqüent que els medicaments adquirits a través de llocs web il·legals siguin falsificacions que poden no contenir el principi actiu, contenir principis actius diferents als declarats o contenir, fins i tot, substàncies tòxiques. En altres ocasions es poden rebre medicaments manipulats o amb una qualitat deficient, la qual cosa en pot afectar l‘eficàcia o la seguretat. Els webs il·legals, a més, poden vendre medicaments no autoritzats, importats il·legalment o que han estat retirats del mercat.
Moltes vegades el medicament comprat en webs il·legals es rep amb un etiquetatge o un prospecte en un altre idioma, o sense cap tipus de prospecte ni informació.
A més, els llocs web que realitzen activitats il·legals incompleixen la normativa vigent, tant la sanitària, com la relativa al comerç electrònic. Indueixen a error el consumidor sobre el lloc de procedència dels medicaments, i no mostren la informació mínima requerida sobre la persona responsable de la pàgina o sobre la seva qualificació professional. 
Més info http://goo.gl/ChGY67
Enrere